Aktuella träningar

2019

Välkommen

Ljungsjögården Bed & Box och Jenny Keller bjuder in till sommarkurs i fälttävlan!

Den 24e till 28e Juni har vi bokat Hermanstorps fina anläggning där du som ryttare har möjlighet att själv skräddarsy ditt perfekta träningsupplägg. Vi kommer dagligen att hålla träningar i både hoppning/markarbete och på terrängbanan, det går även att boka en guidad uteritt med Alice i dom vackra omgivningarna kring gården. Du väljer själv hur många/vilka dagar du vill vara med på och vilka träningspass. Det går även att sticka in en vilodag med lite strandhäng eller en tur till Ullared.

Ni bor på Ljungsjögården Bed & Box som ligger vägg i vägg med anläggningen, 5 minuter till badplats och 10 minuters skritt till terrängbanan. I boendet ingår sängkläder, samtliga måltider och fika. För de över 18 år så går det självklart bra att ta med valfri dryck. Hästarna står uppstallade på halm och det finns rasthagar att tillgå. Platserna är begränsade! Om ni bara önskar träning så kontaktar ni Jenny Keller, annars hör ni av er till mig för bokning. Avbokning senast 48h innan ankomst och betalning via Swish eller kontant. Skriv och berätta kort om ekipaget i bokningen så Jenny kan anpassa grupperna efter erfarenhet. Meddela också ev. Matallergi.

På Hermanstorp har vi tillgång till stor hoppbana och ridhus båda på fiberunderlag, 3 dressyrbanor samt vår fantastiska terrängbana. Vid kurser så betalas full anläggningsavgift första dagen och sedan halva avgiften på direkt följande dagar, medlemmar i Ridklubben har 50% rabatt på priset.

Helpaket:
2 träningar/dag
Boende + Uppstallning, helpension
1700 kr/dag

Halvpaketet:
1 träning/dag
Boende och Uppstallning, helpension
1350 kr/dag

Uterittspaketet
Guidad uteritt
Boende och Uppstallning, helpension
1000 kr dag

Vilodag
Boende och Uppstallning, frukost och fika ingår
800 kr/dag

Det finns även möjlighet att ta Fälttävlanskortet till en kostnad av 200 kr.

Varmt välkomna!  att fira en del av sommaren med oss 🙂
Jenny kontakt tel 0707582827/ mail@jennykeller.se/ www.jennykeller.se
Alice kontakt tel 0733282320 / alice.wennerholm@gmail.com/ www.ljungsjögården.se