Sadelutprovning / ErgoX2 sadlar

Återförsäljare av Ergo X2 sadlar – läs mer på deras hemsida för mer info om sadlarna och hur man bokar en återförsäljare som jag jobbar som.

https://www.ergox2.com/boka/

http://www.ergox2.com

https://www.ergox2.com/butik/

https://www.facebook.com/Ergox2-Of-Sweden-begagnade-sadlar-166344404003563/

Jag har stor erfarenhet att prova ut sadlar och vi finns representerade runt om i Sverige och övriga Skandinavien. Med hjälp av olika mätmetoder kan jag mäta bäckenbotten hos ryttaren för att se vilken storlek ryttaren skall ha. ibland är det svårt att veta och genom en bra beprövad mätmetod så går det att lösa detta med små medel.  Efter detta hittar vi en sadel till ekipaget genom även mäta hästen. När vi gjort detta gör jag en ekipageoptimering där jag tittar på ekipaget när de rider ihop för att se rörelsemönster, rotation och vilka förutsättningarna är för att lyckas med en försäljning.  En ca tid på detta är 1,5 h och det beroende på dagsform på ekipaget och förutsättningar med bla miljön. Självklart följer jag upp ekipaget då hästar har muskler ( en färskvara ) och både ryttare och häst måste trivas för att få rytmen att fungera i ridningen.

Om ni / Du är intresserade kan jag komma till er ridanläggning för mätning och provridning. Göteborg med omnejd kostar ca 950kr första besöket och återbesök ca 350 krJag har sadlar till dressyr, hoppning, fälttävlan, distans och islandshästar.
Tyvärr har jag inga begagnade sadlar ( men det finns en FB sida jag länkar till ovan där man kan hitta sådant själv) men självklart kan jag komma och mäta ut och hjälpa er med andra märken som ex Prestige, Equipe m.m.